Van Beekhof Dining & Catering

Buffetten

Spaans tapas buffetPrijs per persoon € 21,50

Albondiguitas (spaanse gehaktballetjes in tomatensaus)
Pollo ajillo (kip in knoflook met witte wijn)
Chorizo al vino ( chorizo in wijnsaus)
Tortilla espagnola ( aardappel omelet)
Gamba’s al ajillo ( garnalen in pittige knoflooksaus)
Boquerones ( gemarineerde ansjovis)
Pa amb tomàquet con Serrano ( brood met tomaat en ham)
Carbanzos con chorizo ( kikkererwtensalade met chorizo)
Higos con queso picôs ( vijgen met blauwe kaas)
Patatas alioli ( aardappeltjes in knoflooksaus)
Patatas bravas ( aardappeltjes in pittige saus)
Vers afgebakken brood met alioli, zeezout en olijfolie

Het tapas buffet kan ook aangevuld worden met Spaanse paella. Keuze uit vegetarische, vis of vlees paella. Meerprijs per persoon € 5,00

Italiaans pasta buffetPrijs per persoon € 22,50

Spaghetti Bolognese met Parmezaanse kaas
Vegetarische lasagne
Penne pasta met gegrilde kip in pesto roomsaus
Fusilli salade met tonijn, olijven, rode ui, kappertjes en paprikamayonaise
Italiaanse tomaten salade met kruiden en balsamico
Vers afgebakken brood met tapenade, zeezout en olijfolie

Anti pasta buffetPrijs per persoon € 27,50

Salade Caprese
Diverse gegrilde groentes
Plateau met Italiaanse vleeswaren
Foccacia met rucola, geraspte Parmezaanse kaas, olijfolie en truffel
Vitello tonato
Salade met fruit de mer
Groene asperges met Parmaham, gorgonzola en amandel
Vers afgebakken brood met tapenade, zeezout en olijfolie

Frans Bourgondisch buffetPrijs per persoon € 36,50

Franse uiensoep met kaas crouton
Quiche Lorainne
Grove boeren pate met abrikozen compote
Zacht gegaarde zalm uit de oven met citroen en Provencaalse kruiden
Coq au vin
Salade met gebraden eendenborst , frambozen en bosbessen vinaigrette
Gratin Dauphinoise
Ratatouille uit de oven
Vers afgebakken brood met tapenade, zeezout en olijfolie

Hollands buffetPrijs per persoon € 22,50

Kaasplateau met diverse Hollandse kazen,
mosterd en appelstroop
Haring op 3 manieren
Beenham in t’ klem met kleine mini broodjes
Salade van Noordzee garnalen, appel en cocktailsaus
Andijvie stamppotje met gehaktballetjes in eigen jus
Kleine pannenkoekjes met stroop en poedersuiker
Vers afgebakken brood met kruidenboter, zeezout en olijfolie