Van Beekhof Dining & Catering

Dining

Van Beekhof Dining en Catering biedt alle luxe van een restaurant in het comfort van uw eigen woning of locatie, waar Chefkok Rogier van Beekhof culinaire hoogstandjes bereid voor u en uw gezelschap.

Hieronder kunt u diverse voorbeelden en prijzen vinden. Wij vernemen graag uw culinaire wensen en/of aankleding hiervan en verzorgen voor ieder budget een persoonlijke invulling, welke wij vrijblijvend vertalen naar een passende offerte.

Wij beschikken tevens over voldoende decoratie en inrichtingsmateriaal om uw huis, tuin, zaal of bedrijfsruimte feestelijk en/of stijlvol aan te kleden.

Voor uw verjaardag, housewarming, tuinfeest, bruiloft, babyshower, kraamfeest, bedrijfsfeest, picknick en andere gelegenheden is Van Beekhof Dining en Catering graag uw partner!

Kijkt u ook eens bij ons Catering aanbod .

Amuse diner/Walking diner

Amuse diner 1Prijs per persoon € 59,50

Courgette crème met langoustine en venkel

Carpaccio van biologisch rund met Parmezaanse kaas, truffel en rucola

Geroosterde tonijn met sesam, wakame, soja en wasabi

Bloody mary met oester

Krokant gebakken zeebaars met een Riesling en jonge prei

Spoom met citroensorbet

Kalfsoester met shi-i-take , dorree aardappeltje en rode portsaus

Steak van het Black Angus, eendenlever, groene asperges en balsamicostroop

Chocolade mousse met butterscotch en tuille van sinaasappel

Soepje van rood fruit met panna cotta en vanille

Zittend of staand, v.a. minimaal 6 personen

Amuse diner 2Prijs per persoon € 46,50

Bloody Mary

Sferische mozzarella met rucola cress

Marshmallows met hazelnoot

Coquille Saint Jacques op bloemkoolcrème, Panchetta
en Parmezaanse kaas schuim

Kruidige roomsoep van oesters

Steak tartaar van kalf, kwarteleitje, piccalilly
en Worcestershire mayonaise

Geroosterde tonijnsteak met sesam, quinoa, avocado crème,
koolrabi en sojavinaigrette

Spoom van Prosseco en sorbetijs

Grietfilet op groene asperges en

Krokant gebakken eendenborst, bitterbal met rode biet,
zoete aardappel, en chocolade

Explosie van chocolade, pecannoten taartje
en Bailey’s kaviaar

Kokosschuim met fruit

Zittend of staand, v.a. minimaal 6 personen

Diner Menu's

3-gangen dinerPrijs per persoon € 27,50

Salade van gerookte eendenborst, rode bietjes, Granny Smith en eendenleverkrullen met rode portdressing

Gegrilde entrecote met gebakken bospaddestoelen, melouskes en saliejus

Bavaroise van aardbeien ,koekje van witte chocolade en praline van hazelnoot

4-gangen dinerPrijs per persoon € 33,50

Brioche met kreeft en salade van scharrelei, Hollandse spinazie en verse truffel

Carpaccio van het biologische rund, Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitten

Dorade filet met risotto, peulvruchten, kaantjes van het Livar varken en schaaldierenschuim

Crème brulee met kaneel, koffie ijs en biscuit

5-gangen dinerPrijs per persoon € 36,50

Zalm op drie manieren

Franse geitenkaas warm op brioche, notensla met honing en balsamico

Veloute van bloemkool met rivierkreeftjes, geschaafde truffel en kerrieolie

Gegrilde Hollandse runderlende met pastinaakcreme, jus van shi-i-take en Opperdoezer

Mousse van pure chocolade, aardbeien met sabayon

6-gangen dinerPrijs per persoon € 36,50

Geroosterde tonijn met sesam,avocado, wortel en limoen

Gazpacho van tomaat met een bite, Hollandse garnalen en bijpassend garnituur

Groene asperges omwikkeld met Ganda ham, Roquefort en een crouton

Zeebaars met kruiden fettucini, salsa verde en olijven

Gebakken parelhoen, gegaard in knoflookboter en salie, prei stamppotje en rodeport saus

Crème brulee met kaneel tuille, parfait van hazelnoot