Diner Menu’s
Salade van gerookte eendenborst, rode bietjes, Granny Smith en eendenleverkrullen met rode portdressing
Gegrilde entrecote met gebakken bospaddestoelen, melouskes en saliejus
Bavaroise van aardbeien ,koekje van witte chocolade en praline van hazelnoot
Brioche met kreeft en salade van scharrelei, Hollandse spinazie en verse truffel
Carpaccio van het biologische rund, Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitten
Dorade filet met risotto, peulvruchten, kaantjes van het Livar varken en schaaldierenschuim
Crème brulee met kaneel, koffie ijs en biscuit
5-gangen dinerPrijs per persoon € 36,50
Zalm op drie manieren
Franse geitenkaas warm op brioche, notensla met honing en balsamico
Veloute van bloemkool met rivierkreeftjes, geschaafde truffel en kerrieolie
Gegrilde Hollandse runderlende met pastinaakcreme, jus van shi-i-take en Opperdoezer
Mousse van pure chocolade, aardbeien met sabayon
Geroosterde tonijn met sesam,avocado, wortel en limoen
Gazpacho van tomaat met een bite, Hollandse garnalen en bijpassend garnituur
Groene asperges omwikkeld met Ganda ham, Roquefort en een crouton
Zeebaars met kruiden fettucini, salsa verde en olijven
Gebakken parelhoen, gegaard in knoflookboter en salie, prei stamppotje en rodeport saus
Crème brulee met kaneel tuille, parfait van hazelnoot